kakobab.jpg
kakobab.jpg

RÓLUNK


Tudj meg többet hazánk legújabb édesipari vállalatáról.

SCROLL DOWN

RÓLUNK


Tudj meg többet hazánk legújabb édesipari vállalatáról.

 

RÓLUNK

A trópusi esőerdőkben csak nagy üggyel-bajjal tud utat vágni magának az ember, de ha ez sikerül, a hatalmas fák által alkotott erdei katedrális árnyékában csodára lel: a kakaó ültetvényekre, a mayák és aztékok értékes kakaófáira, melyet olyan értékesnek tartottak, hogy egyes dél-amerikai kultúrákhoz hasonlóan fizetőeszközként is használtak. Az ezüstösen csillogó, vékony kérgű fák egymásba tekeredő ágkoronáin több ezer orchideára emlékeztető kis virág varázsolja színes kavalkáddá az erdőt. A lenyűgözően varázslatos színpompa azonban itt nem ér végett, a kakaó kis virágaiból kialakult súlyos kakaógyümölcsök is ezer színben pompáznak, az élénkpirostól a citromsárgáig , a halvány rózsaszíntől a liláspiroson át a mélysárgáig a legkülönbözőbb színárnyalatok tűnnek fel. Ez a mesebeli, de valójában több ezer kilométerre tőlünk létező táj ihlette cégünk névválasztását, a CHOCCO GARDEN-t, hiszen a csokoládé minőségét alapvetően meghatározza, hogy ezek a "csokoládékertek" milyen kakaóbabot biztosítanak számunkra.

Célunk, hogy hazai édesség gyártó cégként kiváló minőségű, elérhető árú termékekkel és a folyamatos innovációnak köszönhetően, számos finom meglepetéssel nyűgözzük le fogyasztóinkat. Ahogy mottónk is utal rá:

Egy percz se muljon életünkből úgy,
Hogy örömet ne hozzon!
— Shakespeare

...azaz ha szükségünk van rá, a varázslatos CHOCCO GARDEN édességek mindig kéznél legyenek, hiszen a csokoládé természetes teobromin tartalma egészséges antidepresszánsként, kedélyjavítóként ismert, így a gondűzés egyik kellemes módja lehet – legyen szó szerelmi bánatról, egy fontos megmérettetésről vagy akár csak a napunk megédesítéséről – a mértékkel történő csokoládéfogyasztás. :)

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem könnyű kiváló minőséget elérhető áron előállítani, de cégünk dolgozói - akik szakmai pályafutásuk nagy részét az édesiparban töltötték - missziónak tekintik a legjobb alapanyagok felkutatását és a legújabb technológiák integrálását a termékfejlesztések során. Stratégiánk főbb alapkövei tehát az innováció és az újszerű módszerek alkalmazásai.

 

RÁGÓGUMI


RÁGÓGUMI


 

DESSZERT


DESSZERT


 

weboldalra termékek praline.jpg

OSTYA


OSTYA


 

weboldalra termékek ostya.jpg

KARÁCSONY


KARÁCSONY


weboldalra Xmas season.jpg

HÚSVÉT


HÚSVÉT


 

weboldalra easter season.jpg