Újdonság a CHOCCO GARDEN kínálatában! Idén húsvétra egy igazi sikertermékkel rukkol elő a CHOCCO GARDEN, amellyel nem titkolt célunk, hogy a mikuláscsomag mintájára szokássá tegyük a húsvéti ajándékozást.

 

A CHOCCO GARDEN igazán színpompás és vidám csomagolású termékekkel köszönti a húsvétot, melyeknek természetesen nemcsak a külseje elragadó.

Kínálatunk legfrissebb tagja a vidám és színes figurákkal ellátott húsvéti csomag, mellyel a mikuláscsomag mintájára új húsvéti ajándékozási szokást kívánunk bevezetni.

A CHOCCO GARDEN-nél idén kétféle, rózsaszín és kék csomagolású dobozt is kínálunk, melyből mindenki kiválaszthatja a kedvére valót.

Reméljük, hogy a csomagok ajándékozásával a húsvéti ünnepkör a locsolás és tojásfestés mellett egy újabb hagyománnyal bővül majd, melynek természetesen a gyerekek fognak a legjobban örülni.

Természetesen a húsvéti portfólió tagja a tejcsokoládé nyuszi is, ami idén megújult csomagolással érkezik a boltokba vagy a tojás alakú, színes cukordrazsék. A bonbonimádók kedvence pedig a húsvéti tejcsokoládés - tejkrémes CHOCCO GARDEN csokibonbon lesz.