A „Jégkorszak” nem csak a mozikban és a boltok polcain köszöntött be, már a Facebookot is elérte az erős lehűlés

A Chocco Garden és a XIXO közös játékra invitálja a legnépszerűbb közösségi média, a Facebook felhasználóit, amely keretében értékes nyereményekért szállhatnak harcba. A két vállalat már tavasszal piacra dobta a magyar mozikban nemrég bemutatott Jégkorszak 5, A Nagy Bumm szereplőivel díszített édességeit illetve jegesteáit, amelyek igen népszerűek a fogyasztók körében.

A július 19-én indult játékban bárki részt vehet, aki válaszol az adott időszak kérdésére, megadja az adatait és természetesen népszerűsíti saját idővonalán a játékot. A mesefilmhez és a két céghez kapcsolódó kérdések megválaszolásával a felhasználók egy lépéssel közelebb kerülnek a fődíjhoz, egy iPad Minihez, melyet a játék legvégén sorsolnak ki az összes a résztvevő között.

A Chocco Garden és a XIXO nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kiváló minőségű termékeivel mindenkinek lehetősége legyen megismerkedni, ezért a két cég a közösségi média kampányok mellett folyamatosan szervez különböző programokat, hogy minél szélesebb kört elérjen.

A játék a következő két Facebook oldalról, valamint az alábbi weboldalról érhető el: 

https://www.facebook.com/choccogarden/app/293979607616162/  

https://www.facebook.com/xixodrinks/app/293979607616162/

https://xixojatek.hu/