RÓLUNK

A trópusi esőerdőkben csak nagy üggyel-bajjal tud utat vágni magának az ember, de ha ez sikerül, a hatalmas fák által alkotott erdei katedrális árnyékában csodára lel: a kakaó ültetvényekre, a mayák és aztékok értékes kakaófáira, melyet olyan értékesnek tartottak, hogy egyes dél-amerikai kultúrákhoz hasonlóan fizetőeszközként is használtak. Az ezüstösen csillogó, vékony kérgű fák egymásba tekeredő ágkoronáin több ezer orchideára emlékeztető kis virág varázsolja színes kavalkáddá az erdőt. A lenyűgözően varázslatos színpompa azonban itt nem ér végett, a kakaó kis virágaiból kialakult súlyos kakaógyümölcsök is ezer színben pompáznak, az élénkpirostól a citromsárgáig , a halvány rózsaszíntől a liláspiroson át a mélysárgáig a legkülönbözőbb színárnyalatok tűnnek fel. Ez a mesebeli, de valójában több ezer kilométerre tőlünk létező táj ihlette cégünk névválasztását, a CHOCCO GARDEN-t, hiszen a csokoládé minőségét alapvetően meghatározza, hogy ezek a "csokoládékertek" milyen kakaóbabot biztosítanak számunkra.

Célunk, hogy hazai édesség gyártó cégként kiváló minőségű, elérhető árú termékekkel és a folyamatos innovációnak köszönhetően, számos finom meglepetéssel nyűgözzük le fogyasztóinkat. Ahogy mottónk is utal rá:

Egy percz se muljon életünkből úgy,
Hogy örömet ne hozzon!
— Shakespeare

...azaz ha szükségünk van rá, a varázslatos CHOCCO GARDEN édességek mindig kéznél legyenek, hiszen a csokoládé természetes teobromin tartalma egészséges antidepresszánsként, kedélyjavítóként ismert, így a gondűzés egyik kellemes módja lehet – legyen szó szerelmi bánatról, egy fontos megmérettetésről vagy akár csak a napunk megédesítéséről – a mértékkel történő csokoládéfogyasztás. :)

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem könnyű kiváló minőséget elérhető áron előállítani, de cégünk dolgozói - akik szakmai pályafutásuk nagy részét az édesiparban töltötték - missziónak tekintik a legjobb alapanyagok felkutatását és a legújabb technológiák integrálását a termékfejlesztések során. Stratégiánk főbb alapkövei tehát az innováció és az újszerű módszerek alkalmazásai.