PRALINÉK

Chocco Garden Pralines Selection - pralinék négyféle ellenállhatatlan ízben: tojáslikőr, rumos meggy, mogyorókrém, narancsos trüffel


CHOCCO PIRUETTI OSTYAszeletek


SPONGYABOB KAKAÓ

Instant kakaó italpor 6 féle vitaminnal és ásványi anyaggal (C-vitamin, D-vitamin, tiamin, magnézium, cink, vas) a lendületes reggelekért! Mennyeien krémes formula kétféle vidám, SPONGYABOB-os csomagolásában, kétféle kiszerelésben (200g és 700g).

Screen Shot 2016-06-06 at 16.18.25.png

Nézd meg a reklámfilmet!


CHOCCO PIRUETTI OSTYÁK

Mogyorókrémmel töltött, tejcsokoládéval mártott ostyarúd, mogyórókrémmel kent, csíkozott ostyarúd és étcsokoládéval mártott karmellizált ostyalapocska.

Bátran mondhatjuk, hogy a mogyorókrémmel töltött és csokoládéval mártott csavart ostyák szinte minden magyar embernek a kedvenc "ízemlékei" közé tartoznak, ezért volt határozott döntésünk, hogy nem hagyjuk eltűnni a piacról ezeket a termékeket. Ugorjunk egy kicsit vissza a múltba, hogy megtudjuk, honnan is származik ez a termék.

A mintázott felületű ostyák a középkori franciáktól származtathatók, akik kovácsolt vas formában készítették el, majd céhekbe tömörülve védték meg az ostyák minőségét. Ahogy a szaloncukor esetében, itt is a reformkor idejében történt változások keltették életre Magyarországon a csavart ostyákat, hiszen akkor kezdtek el a fagylaltokhoz a csavart ostyát használni. Érdekes módon nem a franciák vagy a németek, hanem a spanyolok hozták be a technológiát hazánkba, így sokáig spanyol tekercsnek nevezték, és az első világháború előtt már majdnem minden édesipari gyár rátért az ostyák gyártására. Az államosítás utáni átalakulások nem ezt a szegmenst preferálták, így csak az 1970-es évek végétől el indult a csavart ostyák igazi siker története hazánkban, amely egészen a tavalyi év végéig tartott, amikor az ezen a területen álló és külföldi tulajdonban lévő gyár bezárásra került. Mi viszont amellett tettük le voksunkat, hogy a receptúrát és a know-howt megtartva újra elkezdjük gyártani ezeket a csodálatos termékeket.

Miért is csíkos a Chocco Piruetti?

A gyártási folyamat elején két különböző tésztát készítünk el, s ebből az egyiket természetes színezékkel festjük színesre, majd a két tésztát egymás mellett visszük fel a sütő hengerekre. De miként is lehet egy ostyát feltekerni és hengerré formázni, amikor a polcokon többnyire lapos ostyalapokkal találkozunk? Nos, a válasz a cukor, melyet bele kell tenni a receptúrának megfelelő százalékban a tésztába, s ennek köszönhetően a tészta rugalmasan feltekerhető lesz és a kör metszetű rudacska máris kisüthető.

Bárhogy is készítjük, a legfontosabb, hogy az ostya friss és ropogós maradjon, ezét két termékünket is valódi csokoládéval vonjuk be, illetve a csomagoláshoz olyan kasírozott alufóliát használunk, amely segít tovább megőrizni a termék minőségét.

A közel 50 éves gyártási hagyományt felelevenítő csavart ostyáink első lépésben három ízben elérhetőek:

mogyorókrémmel töltött, tejcsokoládéba mártott rudacska,

50% kakaó tartalmú étcsokoládés karamellizált ostyalapocska,

jellegzetes, csíkozott, töltetlen ostyarudacska

Továbbá arra is kiemelten figyeltünk, hogy ez a megújult termék már az új fogyasztói elvárásokat is kielégítse, így az egyszeri fogyasztásra alkalmasabb, ún. bite size csomagolásba tettük ostyáinkat.


CHOCCO DRAGEE

Retró kedvencek modern köntösben és új, csokis és földimogyorós drazsék

Tejcsokoládés drazsé cukorbevonattal, Földimogyós drazsé tejcsokoládéban cukorbevonattal, Pörkölt földimogyorós drazsé étcsokoládé bevonattal, Csokoládé drazsé cukorbevonattal, Pörkölt földimogyorós cukordrazsé.


CHOCCO DEKOR

Kakaós tej és ét tortbevonók a desszertek megokoránázáshoz, retró és mézes zserbó recepttel a hátoldalon.

Alapkellék a sütéshez a Chocco Gardentől! 

Napjainkban ismét előtérbe került a sütés-főzés, egyre többen készítik el otthon a különböző süteményeket, desszerteket is. Ezért döntöttünk mi is amellett, hogy állandó termékként kínálatunk részét fogja képezni egy jó minőségű tortabevonó. Bevezetés előtt több tesztet is elvégeztünk már a késztermékekkel, így biztosak vagyunk abban, hogy kellemes szín és ízhatással találkoznak a vásárlók. Ami a legfontosabb, hogy bármilyen észrevételt örömmel fogadunk, hogy szükség esetén tökéletesíteni tudjuk.

A terméket aromazáró fólia csomagolásba tettük a még jobb védelem érdekében. Az egyedi grafikának köszönhetően pedig egyszerűen imádjuk!


KAKAÓ

Zsírszegény kakópor, enelgedhetetlen kellék a sütéshez.

 
kakao_3d.jpg
 

FÉMDOBOZOS DESSZERTEK

Vegyes csokoládédesszert rumos-meggyes, vaníliás, földimogyorós-karamelles és tojáslikőrkrémes töltelékkel, fémdobozban. 

TEJCSOKOLÁDÉ ÉRMÉK


CRAZY GUMMY

Retró gömbrágók gyümölcsös és mentolos ízekben, többféle kiszerelésben.