A CHOCCO GARDEN A VILÁG LEGNAGYOBB ÉDESIPARI KIÁLLÍTÁSÁN ÉS VÁSÁRÁN!

A CHOCCO GARDEN A VILÁG LEGNAGYOBB ÉDESIPARI KIÁLLÍTÁSÁN ÉS VÁSÁRÁN!

2017. január 29. és február 1-je között rendezik meg Kölnben a világ legnagyobb és legrangosabb édesipari kiállítását és vásárát, melyen többek között a CHOCCO GARDEN is bemutatkozik.

A vásáron sokszínű termékkínálattal találkozhatnak az érdeklődők, a csokoládéktól kezdve a kekszeken át egészen a sós csemegékig mindent megtalálhatnak. Az idei rendezvényre körülbelül 38.000 látogatót és 1.600 kiállítót várnak.

A CHOCCO GARDEN idén először vesz részt ezen a rangos nemzetközi szakmai rendezvényen, az érdeklődőket a 11.1-es terem C044-es standjánál várjuk!

 Miért ne dobd ki a kifehéredett csokoládét?

Miért ne dobd ki a kifehéredett csokoládét?

Sokan tapasztalták már, de valószínűleg kevesen tudják, hogy mit is jelez pontosan a csokoládék kifehéredett felülete. Most segítünk a megfejtésben!

Az egész édességipar küzd azért évtizedek óta, hogy az ellátási lánc a gyártótól egészen a fogyasztóig megfelelő legyen.

A csokik kifehéredése, angol szakkifejezéssel a 'blooming' jelenség sajnos az üzletek nem mindig megfelelő tárolásának következménye. A csokoládé bevonat kakaóvajat tartalmaz, amely a kelleténél magasabb hőmérséklet (kb 23 fok felett) esetén kicsapódhat a termék felületére, majd ha visszadermed fehér színűvé válhat a termék.

Ez azonban csupán esztétikai elváltozás, sem a termék minőségét, sem az élvezeti értékét nem befolyásolja. Ez sajnos bármelyik márka termékével előfordulhat, ha az adott üzlet nem biztosítja állandóan az előírt hőmérsékletet, a csokoládé ugyanis nagyon érzékeny erre.

Arról azonban mindenkit biztosíthatjuk, hogy a Chocco Garden édességek a lehető legmagasabb minőségűek, és reméljük, hogy erről továbbra is újra és újra meggyőzhetjük vásárlóinkat!

1 Like = 1 szaloncukor a nélkülöző családoknak

1 Like = 1 szaloncukor a nélkülöző családoknak

Rendhagyó jótékonysági akcióval segít a CHOCCO GARDEN

Nincs karácsony szaloncukor nélkül! Sokunk számára bizonyára elképzelhetetlen az ünnep, ha nem majszolhatunk kedvünkre hagyományos édességünkből, mégis számos nehéz helyzetű családnak kell erről lemondania. Ezen szeretne változtatni a CHOCCO GARDEN: 1 millió forint értékű adomány összegyűjtésébe fogtak, melyhez bárki csatlakozhat egyetlen ‘like’ segítségével, 1 szem ‘virtuális szaloncukorral’.

A társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos a fiatal magyar márka életében, amely kiváló minőségű, ám elérhető árú szaloncukraival már második éve hódít a vásárlók körében.

A CHOCCO GARDEN Facebook oldalán található rögzített posztban zajlik a gyűjtés. A bejegyzésre érkező minden egyes ‘like’ 1 szem szaloncukrot jelent a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány és a Szikszói Önkormányzat számára.

Az 1 millió forint értékű adomány összegyűjtéséhez 33.333 db ‘like’ szükséges, amely elérése a poszt megosztásával is segíthető, így minél szélesebb kör figyelmét sikerülhet felhívni a karitatív megmozdulások fontosságára!

A gyűjtés 2016. december 21-ig tart a miskolctapolcai AVALON PARKBAN zajló adománygyűjtéshez kapcsolódva, így a CHOCCO GARDEN szaloncukrok is az igazi finn Mikulás, Youlupukki személyes közreműködésével kerülnek átadásra a Támogatottaknak.

Segítsünk együtt a nélkülöző családoknak is teljessé tenni az Ünnepet!