Sikeres szerepléssel zártuk a kölni világkiállítást

Sikeres szerepléssel zártuk a kölni világkiállítást

Lezajlott a világ legnagyobb édességipari kiállítása, a kölni ISM világkiállítás. Ahogy már előző bejegyzésünkben is olvashattátok, a CHOCCO GARDEN is képviseltette magát a világszínvonalú eseményen.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a standard standunk mellett a kiállítás legizgalmasabb és legtöbb érdekességet rejtő részén, a New Product Showcase-en is megjelentünk, ráadásul nem is egy, hanem mindjárt két termékkel.

A New Product Showcase részlegen kizárólag olyan termékek szerepelnek, amelyek innovatívak és valamilyen pluszt nyújtanak a fogyasztóknak. Ezért is nagy örömünkre szolgál, hogy a CHOCCO GARDEN két terméke is helyet foglalhatott itt.

És hogy melyek voltak ezek? A termékkínálatunk legnagyobb népszerűségnek örvendő ostyatermékei, a Piruettik. ezekből a csokoládéval mártott és mogyorókrémmel töltött, valamint az étcsokoládés karamellizált ostyalapocskák nyerték el annyira a szervezők tetszését, hogy lehetőséget kaptunk nemzetközi porondon is bemutatkozni ezekkel a termékekkel.

Még egyszer köszönjük a lehetőséget és reméljük a következő kiállításon szintén találkozunk!

A CHOCCO GARDEN A VILÁG LEGNAGYOBB ÉDESIPARI KIÁLLÍTÁSÁN ÉS VÁSÁRÁN!

A CHOCCO GARDEN A VILÁG LEGNAGYOBB ÉDESIPARI KIÁLLÍTÁSÁN ÉS VÁSÁRÁN!

2017. január 29. és február 1-je között rendezik meg Kölnben a világ legnagyobb és legrangosabb édesipari kiállítását és vásárát, melyen többek között a CHOCCO GARDEN is bemutatkozik.

A vásáron sokszínű termékkínálattal találkozhatnak az érdeklődők, a csokoládéktól kezdve a kekszeken át egészen a sós csemegékig mindent megtalálhatnak. Az idei rendezvényre körülbelül 38.000 látogatót és 1.600 kiállítót várnak.

A CHOCCO GARDEN idén először vesz részt ezen a rangos nemzetközi szakmai rendezvényen, az érdeklődőket a 11.1-es terem C044-es standjánál várjuk!

 Miért ne dobd ki a kifehéredett csokoládét?

Miért ne dobd ki a kifehéredett csokoládét?

Sokan tapasztalták már, de valószínűleg kevesen tudják, hogy mit is jelez pontosan a csokoládék kifehéredett felülete. Most segítünk a megfejtésben!

Az egész édességipar küzd azért évtizedek óta, hogy az ellátási lánc a gyártótól egészen a fogyasztóig megfelelő legyen.

A csokik kifehéredése, angol szakkifejezéssel a 'blooming' jelenség sajnos az üzletek nem mindig megfelelő tárolásának következménye. A csokoládé bevonat kakaóvajat tartalmaz, amely a kelleténél magasabb hőmérséklet (kb 23 fok felett) esetén kicsapódhat a termék felületére, majd ha visszadermed fehér színűvé válhat a termék.

Ez azonban csupán esztétikai elváltozás, sem a termék minőségét, sem az élvezeti értékét nem befolyásolja. Ez sajnos bármelyik márka termékével előfordulhat, ha az adott üzlet nem biztosítja állandóan az előírt hőmérsékletet, a csokoládé ugyanis nagyon érzékeny erre.

Arról azonban mindenkit biztosíthatjuk, hogy a Chocco Garden édességek a lehető legmagasabb minőségűek, és reméljük, hogy erről továbbra is újra és újra meggyőzhetjük vásárlóinkat!