Húsvét a CHOCCO GARDEN-nel

Húsvét a CHOCCO GARDEN-nel

Újdonság a CHOCCO GARDEN kínálatában! Idén húsvétra egy igazi sikertermékkel rukkol elő a CHOCCO GARDEN, amellyel nem titkolt célunk, hogy a mikuláscsomag mintájára szokássá tegyük a húsvéti ajándékozást.

 

A CHOCCO GARDEN igazán színpompás és vidám csomagolású termékekkel köszönti a húsvétot, melyeknek természetesen nemcsak a külseje elragadó.

Kínálatunk legfrissebb tagja a vidám és színes figurákkal ellátott húsvéti csomag, mellyel a mikuláscsomag mintájára új húsvéti ajándékozási szokást kívánunk bevezetni.

A CHOCCO GARDEN-nél idén kétféle, rózsaszín és kék csomagolású dobozt is kínálunk, melyből mindenki kiválaszthatja a kedvére valót.

Reméljük, hogy a csomagok ajándékozásával a húsvéti ünnepkör a locsolás és tojásfestés mellett egy újabb hagyománnyal bővül majd, melynek természetesen a gyerekek fognak a legjobban örülni.

Természetesen a húsvéti portfólió tagja a tejcsokoládé nyuszi is, ami idén megújult csomagolással érkezik a boltokba vagy a tojás alakú, színes cukordrazsék. A bonbonimádók kedvence pedig a húsvéti tejcsokoládés - tejkrémes CHOCCO GARDEN csokibonbon lesz.

Sikeres szerepléssel zártuk a kölni világkiállítást

Sikeres szerepléssel zártuk a kölni világkiállítást

Lezajlott a világ legnagyobb édességipari kiállítása, a kölni ISM világkiállítás. Ahogy már előző bejegyzésünkben is olvashattátok, a CHOCCO GARDEN is képviseltette magát a világszínvonalú eseményen.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a standard standunk mellett a kiállítás legizgalmasabb és legtöbb érdekességet rejtő részén, a New Product Showcase-en is megjelentünk, ráadásul nem is egy, hanem mindjárt két termékkel.

A New Product Showcase részlegen kizárólag olyan termékek szerepelnek, amelyek innovatívak és valamilyen pluszt nyújtanak a fogyasztóknak. Ezért is nagy örömünkre szolgál, hogy a CHOCCO GARDEN két terméke is helyet foglalhatott itt.

És hogy melyek voltak ezek? A termékkínálatunk legnagyobb népszerűségnek örvendő ostyatermékei, a Piruettik. ezekből a csokoládéval mártott és mogyorókrémmel töltött, valamint az étcsokoládés karamellizált ostyalapocskák nyerték el annyira a szervezők tetszését, hogy lehetőséget kaptunk nemzetközi porondon is bemutatkozni ezekkel a termékekkel.

Még egyszer köszönjük a lehetőséget és reméljük a következő kiállításon szintén találkozunk!

A CHOCCO GARDEN A VILÁG LEGNAGYOBB ÉDESIPARI KIÁLLÍTÁSÁN ÉS VÁSÁRÁN!

A CHOCCO GARDEN A VILÁG LEGNAGYOBB ÉDESIPARI KIÁLLÍTÁSÁN ÉS VÁSÁRÁN!

2017. január 29. és február 1-je között rendezik meg Kölnben a világ legnagyobb és legrangosabb édesipari kiállítását és vásárát, melyen többek között a CHOCCO GARDEN is bemutatkozik.

A vásáron sokszínű termékkínálattal találkozhatnak az érdeklődők, a csokoládéktól kezdve a kekszeken át egészen a sós csemegékig mindent megtalálhatnak. Az idei rendezvényre körülbelül 38.000 látogatót és 1.600 kiállítót várnak.

A CHOCCO GARDEN idén először vesz részt ezen a rangos nemzetközi szakmai rendezvényen, az érdeklődőket a 11.1-es terem C044-es standjánál várjuk!